Main Page Sitemap

Top news

Crossfit helsingborg

Alltid lika kul att coacha er /D.L. Alla våra CrossFit-tränare är certifierade inom CrossFit. Tack till Jörgen André som var med och coachade /D.L, andra passet för dagens kämpade på


Read more

Sthlm - new york flyg

Efter ca 4 timmar efter beräknad tid kom vi fram till. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Therefore Swedavia


Read more

Stephen king födelsedagar

Som det här till Christer, 60 år: En organist som bor uppe på Söder Av engagemang och intresse han glöder Har ungdomlig stil Och är alls ej senil Ändå platsar


Read more

Katt örebro lepasjon


katt örebro lepasjon

Jag o sönerna kommer att sakna denne goding medan katterna (mina alltså) jublar. Stapplig tur på gräsmattan och högg med sedvanlig aptit in på de höga grässtrån som gräsklipparen missat. I måndags somnade Sara in efter dryga 20 år på den här planeten. En timma innan fick hon ta en sista. GLÄdjande uppdatering, någon ursprunglig ägare har visserligen inte dykt upp m e n imorgon flyttar Sigge (vi måste ju kalla honom n å g o t ) hem till Maria Enemo m familj där han har sitt nya föralltidhem (om inte en ägare dyker upp. (Och hålla andra katter i schack med ett väl avvägt fräs då och då). Det var som om hon ville ge mig så mycket spinn hon kunde medan tid fanns. Att sedan hemmet fylldes med ytterligare tre katter efter hand var inget hon gillade men så länge hon fick ligga i mänsklig famn och spinna bort en dag så var hon nöjd.

Katt örebro lepasjon
katt örebro lepasjon

Öppet hus onsdagar 17-19 och söndagar 13-16. Anmäl hittad katt eller omplacering Till minne Jourhem sökes! Stöd oss Önskelista Länkar och kattråd Kontakta oss Gästbok. Klicka för att läsa SÖK.

Eller så hittar du ett fluffigt busfrö, eller en städkatt, eller en auktoritär boss eller någon av en myriad olika kattpersonligheter. Den här lille herrn fanns vid restaurangen vid Naturens hus och har nu följt med till veterinären för att leta chip/märkning. Grattis Maria till en ny fantastiskt fin familjemedlem. Mycket fästingar, mycket reserverad och försiktig då, så kelig att han nästan går i taket. Känner ni igen honom så hör av er!

Till alla som undrar så har detta gått till helt enligt regelboken och med polisens god. In i det sista. Sara spann när jag först träffade henne 2007 och hon spann ända till narkosen kickade. Vem vet, du kanske har turen att hitta en Sara som kan spinna iväg en hel dag i din famn.


Most viewed

Det är vad vi kallar starkast i stan sedan 1975. Hela 195 kilo lyckades han pressa upp på sina axlar. Från brandkåren, Skadeteknik, frivilliga, personal, hyresvärd, ja alla! Tack..
Read more
Västerås stift Domprost i Västerås fr 1/1 2019: komminister Daniel Eklund, pastoratet. Komminister i Linköping, Tannefors, fr 1/11: stiftsadjunkt Fredrik Olofsson, Linköpings stift. Skara stift Vikarierande komminister i Stenstorp 50..
Read more
Sitemap