Main Page Sitemap

Top news

Hagaskolan Umeå bibliotek

Fråga gärna bibliotekarien om det är något du undrar över. Biblioteket är också en plats där olika klassers arbeten kan presenteras i utställningar och där du kan få hjälp med


Read more

Flyg göteborg budapest direkt

1515 kr (Tur retur),. Ta dig dit på ditt sätt. Med : Prispressaren, optimerar du enkelt priset på din flygstol Använd graferna för att pressa ner priset på din flygresa.


Read more

Parkour träning jönköping

Sporten grundades i början av 1990-talet i Lisses av medlemmarna i gruppen Yamakasi där bland andra David Belle och Sébastien Foucan var med, men dess rötter sträcker sig längre bakåt.


Read more

Automatisk miljöstation stockholm vatten mobile


automatisk miljöstation stockholm vatten mobile

för en stor mängd lådor som roboten håller ordning. Avfallshantering är ett område i stark utveckling och med höga mål. I år blir det på Torkel Knutssonsgatan på Söder och vid Kista centrum, säger Peter Nyström, enhetschef för återvinningscentraler och farligt avfall på Stockholm Vatten. Det ska vara lätt att göra rätt i hela staden, säger Katarina Luhr (MP miljöborgarråd i Stockholms stad. Avfallet ställs i en låda, vilken tas om hand av en robot som ställer lådan på en hylla. Det farliga avfallet lämnas i en lucka som öppnas via sms eller genom att skanna en QR-kod med mobilen. Utifrån ser miljöstationen ut som ett litet plåthus, men inuti döljer sig avancerad teknik. Läs också: Misstänkt fynd stängde återbruk, avfallet ställs i en låda, vilken tas om hand av en robot som ställer lådan i en hylla. Det ska vara enkelt att lämna sitt avfall på ett miljövänligt sätt i Stockholm.

En ny automatisk miljöstation, öppen dygnet runt gör det lätt att göra sig av med farligt avfall och elavfall. En ny automatisk miljöstation. Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och. Nyligen öppnades Sveriges första robotiserade miljöstation i Stockholm.

Tatueringsstudio stockholm söder
Broms stockholm boka bord

Insektsspray, putsmedel, lacknafta, ogräsmedel och skatteverket i helsingborg smörjolja. Inne i miljöstationen finns utrymme för en stor mängd lådor som roboten håller ordning. Därefter ställer man allt sitt miljöfarliga avfall i en låda bakom luckan. En ny automatisk miljöstation, öppen dygnet runt gör det lätt att göra sig av med farligt avfall och elavfall, så som sprayburkar, nagellack, målarfärg och mobiltelefoner. Det ska vara enkelt att lämna sitt avfall på ett miljövänligt sätt i Stockholm. I år blir det på Torkel Knutssonsgatan på Söder och vid Kista centrum, säger Peter Nyström, enhetschef för återvinningscentraler och farligt avfall på Stockholm Vatten, i pressmeddelandet. Varje dag, året runt förser vi 1,4 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Läs också: Misstänkt fynd stängde återbruk, avfallet ställs i en låda, vilken tas om hand av en robot som ställer lådan i en hylla. Det här är bara den första av flera automatiska stationer som vi kommer att öppna i Stockholm, säger Katarina Luhr (MP miljöborgarråd i Stockholms stad, i ett pressmeddelande. I miljöstationen kan man lämna ljuskällor, batterier och farligt avfall, som målarfärg, nagellack, sprayburkar och rengöringsmedel.automatisk miljöstation stockholm vatten mobile

Det är Stockholm Vatten som. Nu har en ny miljöstation. Ny automatisk miljöstation har öppnat på Söder. Det är Stockholm Vatten som ansvarar för avfallshanteringen.

Uppsala stockholm pris, Demonstration i stockholm den 6 maj,


Most viewed

Som det här till Christer, 60 år: En organist som bor uppe på Söder Av engagemang och intresse han glöder Har ungdomlig stil Och är alls ej senil Ändå platsar..
Read more
Idag består New Property av ett professionellt team av uthyrningskonsulter som främst arbetar med breda uppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Ett unikt tillfälle för..
Read more
Sitemap